Depistarea contrabandistilor a devenit o rutina (VIDEO)

Zilnic, frontieriştii suceveni depistează persoane ce deţin ţigări de contrabandă. Potrivit IFPF Suceava, luni seară, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Suceava, au executat o misiune specifică oprind în trafic, pe comunicaţia Rădăuţi – comuna Satu Mare, un autoturism marca „Volkswagen Passat”, condus de către H. Marius, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în comuna Gălăneşti- Suceava.

După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au trecut la verificarea mijlocului de transport, descoperind o importantă cantitate de ţigări pentru care conducătorul auto nu avea documente de provenienţă.

Autoturismul în cauză a fost condus la sediul I.J.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii cantităţii de ţigări a rezultat un număr de 3.000 pachete, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 18.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar şoferului i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.

Totodată autoturismul marca „Volkswagen Passat”, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava, în vederea continuării cercetărilor.

loading...