Depistarea contrabandistilor a devenit o rutina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Zilnic, frontieriştii suceveni depistează persoane ce deţin ţigări de contrabandă. Potrivit IFPF Suceava, luni seară, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Suceava, au executat o misiune specifică oprind în trafic, pe comunicaţia Rădăuţi – comuna Satu Mare, un autoturism marca „Volkswagen Passat”, condus de către H. Marius, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în comuna Gălăneşti- Suceava.

După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au trecut la verificarea mijlocului de transport, descoperind o importantă cantitate de ţigări pentru care conducătorul auto nu avea documente de provenienţă.

Autoturismul în cauză a fost condus la sediul I.J.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii cantităţii de ţigări a rezultat un număr de 3.000 pachete, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 18.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar şoferului i s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.

Totodată autoturismul marca „Volkswagen Passat”, a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de