Prins in timp ce fura panouri din aluminiu de la schelele amplasate pentru lucrari de termoizolatie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce fura panouri din aluminiu pentru a le valorifica. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 08.30, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, în timp ce efectua serviciul de patrulare, s-a sesizat din oficiu despre faptul că o persoană sustrăgea panouri din aluminiu de la o schelă amplasată pe peretele unui bloc situat pe strada Celulozei din municipiul Suceava.

Astfel, poliţiştii au aflat că persoana se numeşte P. Aurel, de 55 ani, din localitate, care a relatat faptul că sustrăgea acele panouri pentru a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi. Păgubitul, în persoana lui R. Dorin, localnic, a declarat că în cursul zilei de 03.10.2010 i-au mai fost sustrase alte 4 panouri din aluminiu de la aceeaşi schelă, valoarea prejudiciului fiind de 200 RON.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că panourile sustrase au fost duse la un centru de colectare a fierului vechi de pe strada Gheorghe Doja din localitate, tot de P. Aurel. Bunurile au fost ridicate şi predate pe bază de dovadă părţii vătămate.
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt.


Intră acum și în grupul de