Valutist lasat fara bani de catre politisti


Intră acum și în grupul de

Un bosăncean este cercetat pentru schimb ilegal de valută, banii care au fost găsiţi asupra acestuia, fiind „ridicaţi” de către poliţişti. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în baza planului de acţiune pe linie de schimb ilegal de valută, cadrele S.I.F., însoţite de poliţişti din cadrul S.I.R., au depistat pe S. IACOV, de 57 ani, din comuna Bosanci, judeţul Suceava în timp ce efectua schimb ilegal de valută. Mai exact, acesta oferea spre vânzare unei persoane suma de 50 euro, fapt pentru care a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990, suma supusă schimbului fiind confiscată.

La verificarea persoanei au fost identificate mai multe sume de bani, după cum urmează: 12.630 lei, 6.660 USD, 4.520 Euro şi 320 lire sterline, bani ce au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor.

Pentru că bărbatul a mai fost sancţionat pentru acest gen de fapte, faţă de acesta se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „Exercitarea fără drept a unei profesii”.


Intră acum și în grupul de