Incendiu la un atelier de confectii metalice din comuna Marginea


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit de la aparatele lăsate în priză a distrus joi dimineaţă, un atelier de confecţii metalice din comuna Marginea. Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava existenţa incendiului a fost anunţată la ora 04:17, astfel că la gospodăria, aparţinând lui Aurel O., din comuna Marginea, cartier Satul Nou au intervenit nouă pompieri militari cu două autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi.

La sosirea pompierilor ardea acoperişul unei anexe cu destinaţie de atelier de confecţii metalice, cu pericol de extindere la patru case învecinate.

Incendiul a fost stins la ora 06.00, dar au ars tavanul şi acoperişul anexei construită din lemn, pe o suprafaţă de 80 mp, precum şi două camere de locuit, de asemenea construite din lemn şi aparate electrice -de sudură, de şlefuit şi de tăiat. Totodată, s-au degradat pereţii construcţiei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, pornit de la maşini şi aparate legate sub tensiune.
Pompierii de la Detaşamentul Rădăuţi au salvat cele patru case învecinate.


Intră acum și în grupul de