A accidentat grav o femeie si a sfatuit-o sa spuna ca a cazut in padure


Intră acum și în grupul de

O femeie ce a traversat strada fără să se asigure dacă nu vine vreo maşină s-a ales cu răni grave, iar şoferul care a produs accidentul a sfătuit-o să spună că s-a accidentat singură în pădure. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 12.45, în interiorul comunei Vama, pe DN 17, Z. Florin, în vârstă de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat grav pe M. Maria, de 23 ani, localnică, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După accident, conducătorul auto a transportat tânăra la Dispensarul Uman Vama şi apoi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a ajuns la ora 14.20. Aici, conducătorul auto a sfătuit femeie să declare că a căzut singură în pădure şi s-a accidentat, motiv pentru care nu a fost informată poliţia de spital. Totuşi la ora 15.30, s-a prezentat la poliţie unde a sesizat accidentul.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânăra are nevoie de o lună de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.


Intră acum și în grupul de