Biograful Sorin Danciu nu a onorat intalnirea cu fanii suceveni ai Madalinei Manole


Intră acum și în grupul de

Biograful Sorin Danciu, cel în faţa căruia Mădălina Manole obişnuia să îşi deschidă sufletul, nu a ajuns la timp pentru a onora întâlnirea cu fanii regretatei artistei şi cu presa suceveană.

Un moment deosebit a fost anunţat joi, 7 octombrie, când la Muzeul Bucovinei din Suceava era aşteptat biograful Sorin Danciu, care urma să aducă un omagiu regretatei cântăreţe Mădălina Manole, prin lansarea volumului „Mă cheamă Mădălina! Viaţa şi moartea Mădălinei Manole”.

Nu se ştie din ce cauză, biograful nu a ajuns nici măcar după o oră de la momentul stabilit iniţial, respectiv ora 12.00. În urma acestei situaţii neplăcute, cei prezenţi au început să părăsească rând pe rând salonul aflat la etajul I al Muzeului Bucovinei Suceava. Cu o urmă de dezamăgire în glas, au existat voci care au spus că au venit special pentru a afla mai multe despe cea care a fost Mădălina Manole, printre cei adunaţi aflându-se chiar şi o persoană care a călcat pentru prima dată pragul muzeului sucevean, moment prilejuit tocmai de lansarea acestei cărţi despre viaţa şi moartea îndrăgitei cântăreţe.

Surse din cadrul Muzeului Bucovinei au anunţat în repetate rânduri, în intervalul orar 12.00-13.00 că Sorin Danciu se află pe drum, însă de fiecare dată s-au ferit să precizeze unde anume, sperând probabil că în felul acesta vor reţine mai mult publicul adunat la lansarea volumului. Fără succes însă, deoarece la ora 13.00 în salonul Muzeului de istorie mai erau doar două persoane care au mai rămas să-l aştepte pe biograf.

Cartea semnată de Sorin Danciu cuprinde o secţiunea scrisă în memoria primului soţ al Mădălinei Manole, compozitorul Şerban Georgescu, însumând capitolele „Blestemul copilului”, „Şapte ani grei” şi „Ultima zi – cu prea multe semne de întrebare”.

În paginile volumului se regăsesc „Explicaţiile unui miracol – Mădălina”, „Curajul de a porni singură pe un drum lung”, „Momentul magic al începutului de carieră”, „Întâlnirea cu Şerban”, „Cum s-a născut ”, “Fata cu părul de foc”, “Visul unui copil”, “Iată, a venit şi despărţirea” precum şi capitole referitoare la tragicul destin al cântăreţei.


Intră acum și în grupul de