CNI a lansat procedura în vederea reabilitării și restaurării Palatului Administrativ din Suceava. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur:  Sper ca termenele să fie respectate și în cel mai scurt timp să se reia activitățile în Palatul Administrativ


Intră acum și în grupul de

Compania Națională de Investiții – CNI a publicat anunțul de participare pentru achiziție Proiectare, execuție lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ”, a anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Este foarte important și sper ca termenele prevăzute să poată fi respectate pentru a se finaliza lucrările și în cel mai scurt timp să se reia activitățile  în Palatul Administrativ”, a declarat Flutur.

Potrivit ui Flutur, prin Hotărârea Guvernului nr. 351 din 16 martie 2022 au fost  aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Consolidare, restaurare, reabilitare şi dotare Palat Administrativ, judeţul Suceava”.

El a precizat că autoritatea contractantă este Compania Națională de Investiții – C.N.I. SA care a publicat, miercuri, anunțul de participare pentru Proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ, județul Suceava”.

Valoarea estimată a contractului este de 60.367.120,72 lei, fără TVA și include  în cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectului – 1.731.698,30 lei, și cheltuieli pentru investiția de bază –  57.339.659,82 lei.

Durata de realizare a investiției este de 22 luni din care 4 luni proiectarea și 18 luni execuția lucrărilor.


Intră acum și în grupul de