Sportivi dorneni, de mai multe ori pe podium la Campionatele Naționale de Atletism pentru cadeți. Claudia Costiuc a devenit dublă campioană națională, iar Alexandru Prâsneac a obținut un titlu de campion național și unul de vicecampion național


Intră acum și în grupul de

Sportivii de la CSM Dorna Vatra – Dornei au avut un week-end cu rezultate remarcabile reușind să urce de mai multe ori pe podiumul de premiere la Campionatele Naționale de Atletism pentru cadeți (U18) care s-au desfășurat în perioada  28-29 mai la Pitești.

Astfel, sportiva Claudia-Ionela Costiuc legitimată CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dublă legitimare la CSM București a reușit din nou două curse de excepție în probele de 1500 metri și 800 metri și a devenit dublă campioană națională.

Sportivul Alexandru Prâsneac, legitimat CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dubla legitimare CSM București a reușit să obțină medalia de campion național la proba de 800 metri și cea de vicecampion național la proba de 1500 metri

Ambii sportivi au obținut baremul pentru Campionatul Balcanic U18 care va avea loc în data de 12 iunie 2022 în localitatea Bar din Muntenegru .

Totodată, sportiv  Claudia -Ionela Costiuc a reușit baremul de calificare în proba de 1500 metri pentru Campionatul Mondial U 20 care va avea loc în localitatea Cali din Columbia.

Profesor-antrenor Cristian Prâsneac de la CSM Dorna Vatra-Dornei/ CSM București a declarat la finalul competiției că este foarte încintat de evoluția Claudei care a reușit două curse de excepție ca loc obținut, dar și ca timp realizat și dă foarte mari speranțe pentru competițile viitoare.

El a mai spus că și Alexandru Prâsneac a realizat o cursă frumoasă în proba de 800 metri, iar la cursa de 1500 metri și-a dorit foarte mult realizarea baremului pentru Campionatul European U 18 și că a plecat pe un tempou foarte ridicat care l-a costat spre final.

Cei doi sportivi dorneni urmeză să participe în 12 iunie la Campionatul Balcanic U18 Bar -Muntenegru și în 3-5 iulie la Campionatul European U 18 Jerusalim-Israel.


Intră acum și în grupul de