Foc la Plutonita


Intră acum și în grupul de

Timp de 3 ore, pompierii suceveni s-au luptat duminică dimineaţă, înainte de ivirea zorilor pentru a stinge un incendiu la Plutoniţa. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 02:47, astfel că Garda de intervenţie Gura Humorului împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frasin au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la gospodăria lui Cristinel Vasile B., din satul Plutoniţa, oraşul Frasin.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la etajul casei de locuit şi la adăpostul de animale, magazia de lemne şi garaj (corp comun), existând pericolul de propagare la întreaga casă şi o locuinţă învecinată.

Flăcările au fost stinse complet la ora 05.42, în limitele găsite, dar au ars etajul casei pe o suprafaţă de 120 mp, adăpostul de animale, magazia de lemne şi garajul pe o suprafaţă de 60 mp, degradându-se pereţii exteriori ai locuinţei.

Primele cercetări au indicat drept cauză a incendiului efectul termic al curentului electric de la un conductor electric defect.

Prin intervenţia lor, pompierii au salvat la timp din calea flăcărilor locuinţa proprietarului şi casa învecinată.


Intră acum și în grupul de