Basarabeanca impuscata in coapsa cu o arma neletala


Intră acum și în grupul de

O basarabeancă a ajuns la Spitalul din Siret după ce a fost împuşcată în coapsă cu o armă neletală. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava vineri, în jurul orei 23.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că P. Anghelina, de 26 ani, din Republica Moldova, cu reşedinţa în municipiul Rădăuţi a fost victima unei tentative la infracţiunea de tâlhărie şi a fost transportată la Spitalul Orășenesc Siret.

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că tânăra are o plagă contuză la coapsa dreaptă, ce ar fi putut fi produsă prin împuşcare cu armă neletală, concluzie motivată de faptul că rana este superficială.

Poliţiştii au demarat cercetările stabilind că în seara de 08.10.2010, în jurul orei 22.00, P. Anghelina s-a deplasat cu autoturismul proprietate personală, pe raza satului Negostina, în vizită la o rudă. În timp ce se afla în autoturism, în zonă a observat trei tineri necunoscuţi, unul dintre aceştia solicitându-i banii.
Aceasta a pus autoturismul în mişcare reuşind să fugă de la faţa locului, după care a simţit o durere la coapsa dreaptă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de tâlhărie, în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de