Batrana inecata intr-o fantana din Radaseni


Intră acum și în grupul de

O bătrână a sfârşit tragic după ce a căzut într-o fântână şi s-a înecat, pompierii veniţi la faţa locului nemaiputând face nimic pentru a o salva. Potrivit inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava sâmbătă, la ora 13:58 nefericitul eveniment a fost anunţat prin serviciul 112.

„Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit cu o autospecială şi o motopompă, în urma unui apel prin numărul de urgenţă 112, prin care se anunţa că exista posibilitatea ca o femeie să fi căzut într-o fântână, pe raza comunei Rădăşeni” precizează plt. maj. Alin Găleată, din cadrul Compartimentului de Informare şi relaţii Publice a ISU „Bucovina”.

Ajunşi la faţa locului, militarii, cu ajutorul motopompei, au început evacuarea apei din fântâna care avea un diametru de 60 de centimetri.

Trupul femeii, Casandra N., în vârstă de 71 ani, a fost găsit şi recuperat de la o adâncime de aproximativ 6 metri.

Aceasta obişnuia să se ducă cu mâncare la soţul ei, care se afla la munci agricole.

Potrivit poliţiştilor, vineri seară familia femeii a sesizat că aceasta nu s-a mai întors l-a domiciliu. A fost căutată de la momentul sesizării dispariţiei şi până sâmbătă, orele 14.00 când o persoană i-a găsit papucii şi sacoşa cu mâncare care îi aparţineau în perimetrul fostului C.A.P. al comunei Rădăşeni, lângă un puţ de scurgere plin cu apă. N. Casandra a fost găsită în puţ de către lucrătorii I.S.U. care au golit puţul şi au scos cadavrul acesteia. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost descoperite urme de violenţă pe corp.

Urmează a se efectua necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.


Intră acum și în grupul de