Prefectul de Suceava solicită ca la Casa de Pensii să fie puse la dispoziție, gratuit, toate formularele tip. El a cerut și măsuri pentru evitarea aglomerației la ghișee


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, împreună cu subprefectul Florin Sinescu au participat, luni, la ședința Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, discuțiile s-au purtat pe marginea problemelor ridicate de către reprezentanții celor mai în vârstă cetățeni ai județului și a posibilelor soluții ce pot fi identificate pe plan local, precum și cu privire la aspectele prezentate de către reprezentanții Casei Județene de Pensii, Agenției Județeane pentru Plăți și Inspecție Socială Suceava și Inspectoratului de Poliție Județean.

Prefectul județului a solicitat directorului executiv al Casei Județene de Pensii, Constantin Boliacu, să facă o analiză a unor măsuri ce pot fi implementate.

Astfel, prefectul a cerut amplasarea unui echipament pentru emiterea bonurilor de ordine, astfel încât să fie evitată aglomerația la ghișee și să fie scurtat timpul de așteptare.

Totodată, Alexandru Moldovan a solicitat punerea, în mod gratuit, la dispoziția pensionarilor a tuturor formularelor tip de care aceștia au nevoie în momentul depunerii solicitărilor, urmând a fi îndrumați în completarea cererilor de către un angajat al Casei de Pensii.


Intră acum și în grupul de