Detaliile accidentului de la Moara Carp: Șoferul a fost prins sub roțile autobetonierei ce s-a pus în mișcare după ce a fost descărcată


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni fac cercetări privind cauzele care au condus la accidentul în care șoferul unei autobetoniere a murit.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipale Suceava care au fost la fața locului au stabilit că vineri dimineața în jurul orei 8:35 în zona căii de acces a Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Moara Carp o autoutilitară- betonieră marca MAN, după ce a fost descărcată de încărcătura de beton, din cauze încă necunoscute, s-a pus în mișcare, iar după aproximativ 40 de metri, s-a oprit în zona din partea stângă a părții carosabile, într-un copac, respectiv un gard.

Ulterior, s-a constatat că șoferul autobetonierei, un bărbat de 62 de ani din Suceava, a fost prins sub roțile stânga – față ale autoutilitarei și era decedat.

 La locul accidentului au venit și reprezentanți ai I.T.M. Suceava și I.S.C.T.R. Suceava care anchetează incidentul.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.     


Intră acum și în grupul de