Acasă Actualitate Primăria Suceava vrea să repare anul acesta cât mai multe străzi din...

Primăria Suceava vrea să repare anul acesta cât mai multe străzi din suma de 10 milioane de lei alocată. Ion Lungu: Trebuie să ne restabilim prioritățile la străzi pentru că, din păcate, vom putea face jumătate din cât ne-am propus având în vedere că s-au dublat prețurile


Intră acum și în grupul de

Contractul pentru reparații străzi în valoare de 10 milioane de lei a fost adjudecat de asocierea formată din firmele FlorConstruct, SUCT și Autotehnorom, a anunțat, miercuri, primarul Sucevei, Ion Lungu.

El a spus că au fost depuse două oferte, dar că a doua ofertă a fost declarată neconformă și a fost descalificată.



Ion Lungu a menționat că tarifele cu care s-a licitat sunt cu 85 la sută mai mari decât cele din vechiul contract.

„Sperăm să reparăm cât mai multe străzi. Aici discutăm numai de reparații. Avem cinci străzi care sunt la licitații, una chiar în aceste zile, strada Dragomirna, pe investiții”, a spus primarul.

El a amintit că la începutul anului, când prețurile „erau încă normale”, municipalitatea și-a propus să repare 50 de străzi.

„Este clar că trebuie să ne restabilim prioritățile la străzi pentru că, din păcate, vom putea face jumătate din cât ne-am propus având în vedere că s-au dublat prețurile”, a spus Ion Lungu.

Primarul a menționat că lucrările de reparații vor trebui să se limiteze la suma de 10 milioane de lei stabilită prin buget la începutul anului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version