Poliția de Frontieră Suceava spune că a luat măsuri de fluidizare a traficului prin PTF Siret. În week-end au fost procesate peste 2000 de automarfare


Intră acum și în grupul de

Pentru acest sfârşit de săptămână prelungit, la nivelul Poliției de Frontieră Suceava, au fost luate măsuri de fluidizare a traficului în Punctul de Trecere, a Frontierei Siret, precum și de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, anunță Poliția de Frontieră Suceava.

Potrivit sursei citate, în perioada 10 – 12 iunie a.c., aproximativ 600 polițiști de frontieră au fost angrenați în misiuni de supraveghere şi control la frontieră.

Totodată, se arată că în perioada de referință, prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret, au efectuat formalitățile de control peste  19.000 de persoane, cetățeni români și străini şi aproximativ  7.000 de mijloace de transport, atât pe intrare cât și pe ieșire

În ceea ce privește mijloacele de transport marfă, prin același punct de trecere a frontierei, au fost procesate peste 2000   de automarfare. 

„Reamintim că, în această perioadă este folosită la maximum capacitatea Punctului de Trecere a Frontierei Siret și că timpul pentru efectuarea controlului documentelor de către polițiștii de frontieră asupra camioanelor este, în medie, de 5 minute / camion”, mai arată sursa citată.

În cotinuare, Poliția de Frontieră are rezerve de personal pregătit, aparatură de verificare disponibilă, precum și capacitate organizatorică, pentru a gestiona întregul flux de camioane astfel încât timpul de așteptare la caminoane sa fie unul foarte redus, precizează Poliția de Frontieră Suceava.

Luni dimineața coloana de TIR-uri începe înainte de localitatea Bălcăuți.

Mizerie, Nervi, Frustrări, Tahograf dat peste cap, cozi de KM = Vama Siret/ UE

Mizerie, Nervi, Frustrări, Tahograf dat peste cap, cozi de KM = Vama Siret/ UE . Slavă …

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 12 iunie 2022

Intră acum și în grupul de