Președintele CJ Suceava la Mănăstirea Părhăuți: Vă îndemn să țineți la familie, tradiții și obiceiuri, la Bucovina noastră dragă pentru că în felul acesta vom fi mai puternici


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost invitat, duminică, de IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, la finalul Sf. Liturghii oficiate la Mănăstirea Părhăuți care a împlinit 500 de ani de la sfințire, să se adreseze credincioșilor prezenți.

Flutur i-a felicitat pe cei prezenți pentru această frumoasă zi de sărbătoare pe Valea Solonețului, la Părhăuți.

„Mă bucur să văd multă lume în straie populare și vă îndemn să le purtați pentru că este cartea de identitate a noastră cum cartea de identitate este și această prea frumoasă biserică, o biserică ce arată vechimea noastră pe aceste meleaguri, credința noastră profundă”, a spus Flutur.

Președintele Flutur a mai arătat că din cuvântul de învățătură rostit la această slujbă a reținut în primul rând că „faptele bune contează mai mult decât orice”.

„Vă îndemn să țineți la familie, să țineți la tradiții, la obiceiuri, la Bucovina noastră dragă pentru că în felul acesta vom fi mai puternici”, a spus Gheorghe Flutur.

El și-a reamintit că în urmă cu mai mulți ani a lansat proiectul Ținutul Mănăstirilor, iar acum și Părhăuți are mănăstire


Intră acum și în grupul de