Ion Lungu anunță semnarea contractului de reparații străzi și că a cerut firmelor să mărească numărul formațiilor cu care lucrează


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a semnat contractul în valoare de 10 milioane de lei  inclusiv TVA, cu câștigătorii licitației pentru reparații străzi și trotuare respectiv asocierea dintre firmele sucevene Florconstruct SRL,  SUCT SA și Autotehnorom SRL.

Primarul a spus că municipalitatea își dorește să fie crescut ritmul asfaltărilor ținînd cont de faptul că tarifele cu care s-a câștigat licitația acoperă costurile lucrărilor executate, prețurile fiind cu 85 la sută mai mari decât cele din contractul anterior.

„Am cerut firmelor asociate să crească numărul formațiilor cu care lucrează și mi-au promis că o vor face”, a declarat primarul.

El a menționat că în prezent această asociere lucrează doar cu  patru formații pe străzile Brădetului, Mihai Eminescu, Gherasim Buliga, Tudor Vladimirescu, Amurgului, Eroilor, Calea Obcinilor.

Ion Lungu a mai declarat că dorește ca până la venirea sezonului rece să fie efectuate lucrări pe cât mai multe din străzile din municipiu care trebuie să fie reparate.


Intră acum și în grupul de