Au furat o masina de langa Gara Itcani si au avariat cu ea alte doua autoturisme (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii îi caută pe indivizii ce au furat un autoturism parcat lângă Gara Iţcani, au avariat alte două şi apoi au abandonat maşina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, luni, la ora 00.10, lucrătorii Secţiei de Poliţie Burdujeni din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism pe care l-au abandonat ulterior pe strada Aurel Vlaicu din apropierea Gării Iţcani, din municipiul Suceava, după ce au acroşat şi avariat alte două autoturisme parcate regulamentar în zona gării.

„Din cercetări s-a stabilit că la 17.10.2010, în jurul orei 18.30, partea vătămată A. Mariana, de 21 ani, din localitate, şi-a parcat autoturismul menţionat în parcarea din spatele gării Iţcani, după care l-a asigurat prin încuierea portierelor şi s-a deplasat la domiciliu”, precizează insp. Panţiru.

Autoturismul sustras a fost găsit la circa 200 m de locul unde a fost parcat iniţial, fiind abandonat pe strada Aurel Vlaicu, pe contrasens. Sistemul de închidere al portierelor şi contactul nu prezintă urme de forţare, iar şoferiţa reclamă dispariţia dublurii cheii de contact pe care a lăsat-o de circa o lună de zile în torpedo. Nu au fost luate alte bunuri sau valori, iar în urma examinării exteriorului autovehiculului sustras, s-a constatat avarierea aripii, portierei şi roţii dreapta faţă.

Autovehiculul furat, aflat în stare de funcţionare, a fost restituit tinerei, valoarea prejudiciului recuperat fiind de 4000 euro. A. Mariana se va constitui parte civilă cu o sumă pe care o va comunica ulterior, după evaluarea pagubelor la o unitate service.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de