Ion Lungu despre „Seara valorilor sucevene”: Inițiativa  urmărește să unească cetățenii orașului nostru în realizarea de proiecte importante pentru urbe


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a apreciat că evenimentul „Seara valorilor sucevene” care s-a desfășurat vineri seara în organizarea Primăriei Suceava și a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților are ca scop să unească locuitorii orașului pentru proiecte importante pentru municipiu.

El a precizat că Primăria municipiului Suceava acordă o importanță deosebită sărbătoririi a 500 de ani de existență a Bisericii „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din cadrul Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava.

Cu această ocazie, Primăria s-a asociat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților pentru organizarea evenimentului „Seara valorilor sucevene”.

Evenimentul s-a desfășurat în Salonul de evenimente Balada și a fost deschis prin interpretarea Imnului de Stat de către Corala „Ciprian Porumbescu”.

Primarul Ion Lungu a transmis că își dorește să organizeze anual o astfel de festivitate, în cadrul căreia să fie evidențiate personalități din diferite domenii de activitate și care contribuie la promovarea municipiului Suceava.

În cadrul evenimentului au fost acordate numeroase premii unor persoane cu realizări deosebite în serviciul comunității sucevene.

Au fost acordate 35 de „diplome de excelență” mai multor reprezentanți ai comunității sucevene, printre care oficialități centrale și locale, conducători de instituții, cadre didactice, clerici, precum și unor militari în rezervă.

Primarul a mulțumit tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației de a participa la acest eveniment organizat în urma unei idei venite din partea conducerii Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, pe care a considerat-o binevenită.

„Această inițiativă  urmărește să unească cetățenii orașului nostru în realizarea de proiecte importante pentru urbe, printr-o colaborare în interesul comunității a administrației locale și județene, a bisericii, a societății civile și nu în ultimul rând a reprezentanților mass-media”, a precizat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de