Incendiu la bucataria de vara a unei familii din Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Bucătăria de vară a unei familii din Horodnic de Sus a luat foc marţi, seară din cauza unei sobe. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la ora 22:03, prin serviciul 112 a fost anunţată existenţa unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Iosif T., din comuna Horodnic de Sus, str. Topliţei. La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Horodnic de Sus cu 3 autospeciale, iar sosirea echipajelor, ardea acoperişul bucătăriei de vară, construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din şindrilă şi tablă, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi anexele învecinate.

Flăcările au fost stinse la ora 22.35, în limitele găsite, dar a ars acoperişul bucătăriei de vară pe o suprafaţă de 5 mp, degradându-se pereţii şi tavanul pe o suprafaţă de 35 mp.

Din primele cercetări a rezultat că focul a izbucnit prin efect termic din cauza unei sobe fără acumulare de căldură, amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Pompierii au fost salvate la timp din calea flăcărilor locuinţa şi anexele proprietarului.


Intră acum și în grupul de