Flutur: „Daca nu respecta graficele de lucrari sa se duca acasa!” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ritmul de lucru la refacerea unor obiective afectate de inundaţiile din această vară este total necorespunzător, a declarat miercuri preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

El s-a arătat total nemulţumit vizavi de modul în care se lucrează la refacerea de poduri, podeţe sau gabioane. „Sunt nemulţumit total de modul cum se lucrează pe şantiere. Ritmul este necorespunzător”, a spus şeful deliberativului judeţean.

Potrivit lui Flutur, autorităţile au făcut eforturi să obţină fonduri atât din surse guvernamentale, din sponsorizări, din surse proprii, în timp ce firmele selectate să îşi bat joc de lucrările ce trebuie făcute în regim de urgenţă. „Sunt lucrări încredinţate în regim de urgenţă şi sunt îngrijorat de atitudinea unor constructori care au pe şantiere câte trei muncitori care leagă o sârmă în bătaie de joc”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El a arătat că a cerut constructorilor să urgenteze lucrările şi să-şi ia angajamentul scris că respectă graficele de lucrări, în caz contrar, contractele vor fi reziliate. „Dacă nu respectă graficul de lucrări să se ducă acasă”, a spus Flutur.

El a precizat că în prezent sunt 12 punte de lucru în judeţ unde se refac obiective afectate de inundaţii.


Intră acum și în grupul de