Lucian Harșovschi: 28 de mașini abandonate în municipiu vor fi vândute prin licitație, iar prețul de pornire este sub 2000 de lei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, joi, că municipalitatea suceveană continuă ridicarea tuturor mașinilor abandonate pe domeniul public și privat al municipiului Suceava.

Mai mult decât atât, pentru a le putea valorifica, în data de 28 iulie se organizează licitația publică a vehiculelor fără stăpân sau abandonate.

La depozitul mașinilor abandonate, cel de la Uzina de apă Dragomirna, sunt în prezent 28 de autovehicule ce au fost evaluate de specialiști și se va putea licita pentru ele.

Oferta de licitație publică va fi cu strigare, 940 lei este prețul de pornire al celui mai ieftin autovehicul și 1970 lei prețul de pornire al celui mai scump autovehicul.

Pentru a afla mai multe informații cu privire la licitația bunurilor puteți accesa linkul de mai jos și apela la numărul de telefon 0230212696, interior 147. https://primariasv.ro/…/municipiul+suceava+anunta…


Intră acum și în grupul de