Călătorii uimitoare prin spațiu și timp au loc în această perioadă la Planetariul gonflabil din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Călătorii uimitoare prin spațiu și timp au loc, în această perioadă, la Iulius Mall Suceava.

Planetariul gonflabil îi transportă pe „turiștii spațiali” mai departe de Calea Lactee, prin intermediul proiecțiilor „Scurtă Prezentare a Cerului”, „Aventură în Sistemul Solar” și „Incredibilul Soare”. Vino împreună cu cel mic și descoperiți universul, la Iulius Mall Suceava!

Până miercuri, 13 iulie 2022, curioșii vor putea să „își desprindă” picioarele de pe Terra și să cutreiere spațiul cosmic. La Planetariul gonflabil, aflat la parterul Iulius Mall, în zona fântânii arteziene interioare, au loc spectacole zilnic, în intervalul orar 11.00 – 21.00. Principala proiecție este spectacolul fulldome „De pe Terra în univers”, ce reprezintă o călătorie uimitoare prin spațiu și timp, în Universul Observabil.

Planetariul are diametru de 8 m și dispune de un proiector digital special, ce poate oferi un spectacol pentru 30 de spectatori. Timp de 30 de minute, atât cât durează fiecare proiecție, participanții de toate vârstele, vor afla informații despre galaxii, cea mai mare stea din univers, satelitul pământului și multe alte curiozități. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar spectacolele au loc în fiecare zi, în intervalul orar 11.00 – 21.00.

Imagini cu Terra văzută din spațiu, călătorii spre locurile unde se nasc stelele, imagini spectaculoase cu Calea Lactee, dar și cu galaxii de la marginea Universului Observabil vă așteaptă la Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de