Prefectul de Suceava a propus înlocuirea șefului Serviciului Permise Auto, comisar Vasile Adrian Hlaghi cu inspectorul Oana Melinte până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, joi, că prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a propus înlocuirea comisarului de poliție Vasile Adrian Hlaghi cu inspectorul de poliție Oana Melinte la conducerea Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări.

„Având în vedere că împuternicirea comisarului de poliție Vasile – Adrian Hlaghi pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef serviciu expiră astăzi, 07.07.2022, prefectul Alexandru Moldovan a înaintat către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule propunerea ca inspectorul de poliție Oana Melinte să fie împuternicită la conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava începând cu data de 08.07.2022, până la ocuparea postului prin concurs”, arată Prefectura Suceava.

Totodată, se precizează că procedura de ocupare prin concurs a postului de șef al S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava este demarată la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, estimându-se a se derula până cel târziu la jumătatea lunii august a.c.

Reamintim că șeful Serviciului Permise Auto Suceava, comisar de poliție Adrian Hlaghi, a fost sancționat cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile după ce ar fi fost depistat în județul Bacău circulând cu peste 50 de km/h peste limita admisă în localitate.


Intră acum și în grupul de