Vindea tigari de contrabanda in magazin


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost depistat în timp ce vindea ţigări de contrabandă prin intermediul magazinului său din Frasin. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 17.20, în cadrul acţiunii pe linia prevenirii şi combaterii traficului cu ţigarete de contrabandă, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Frasin în colaborare cu un ofiţer din cadrul Compartimentului de Investigare a Fraudelor al Poliţiei oraşului Gura Humorului, au efectuat o verificare pe linie economică la un magazin mixt din oraşul Frasin, aparţinând unei societăţi comerciale de tip familial, cu sediul social în municipiul Suceava.

Aici au fost identificate ca fiind expuse spre vânzare un 756 pachete ţigarete de diferite mărci, de provenienţă şi cu timbru fiscal de Republica Moldova şi Ucraina, stabilindu-se că aparţin şi au fost aduse în gestiunea magazinului de administratorul M. Teodor, de 58 ani, din municipiul Suceava.

Ţigările au fost confiscate iar cercetările sunt continuate faţă de M. Teodor sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă, deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării potrivit Titlului VII fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 bucăţi ţigarete şi evaziune fiscală, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de