A murit dupa ce si-a incendiat propriul apartament


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Ostra a decedat vineri dimineaţă în propriul apartament, după ce i-a dat foc. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 08:18 s-a anunţat existenţa unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Gheorghe A., din comuna Ostra. Astfel, Garda de intervenţie Gura Humorului împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ostra au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

Când aceştia au ajuns la locul incendiului, ardeau violent obiecte de mobilier şi materiale textile din dormitorul locuinţei, aflată la etajul I al unui bloc din localitate, existând pericolul de propagare la întregul apartament şi la cele învecinate.

Flăcările au fost stinse la ora 11.00, în limitele găsite, dar au ars obiecte de mobilier, îmbrăcăminte, materiale textile şi aparatură electrocasnică din dormitor, pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp.

Rezultatele primelor cercetări indică faptul că incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu.

Din nefericire, în urma incendiului, proprietarul, G. A., în vârstă de 68 de ani a decedat.

Pompierii au salvat din calea flăcărilor locuinţa şi apartamentele învecinate.


Intră acum și în grupul de