EGGER a predat patru case „la cheie” sinistratilor din Dornesti


Intră acum și în grupul de

EGGER a reacţionat prompt şi a oferit sprijin de urgenţă familiilor din regiunea Rădăuţi, puternic afectate de viiturile din luna iunie, valoarea totală a contribuţiei fiind estimată la aprox. 100.000 EUR. Compania a distribuit două camioane de apă minerală în regiunile afectate de inundaţii şi, în cooperare cu autorităţile locale şi regionale, EGGER a decis să suporte costurile pentru construcţia a patru case în Dorneşti, pentru patru familii care şi-au pierdut locuinţele în urma viiturilor puternice.

Astfel, vineri, 22 octombrie a.c., compania din Rădăuţi a predat oficial cheile noilor case celor patru familii. Ceremonia s-a desăşurat în prezenţa primarului şi a viceprimarului din Dorneşti, a reprezentantului companiei de construcţiei, a conducerii fabricii EGGER Rădăuţi şi a preotului din localitate.

Fiecare casă a fost construită conform unui proiect primit de la autorităţi şi are o suprafaţă de 60m . Casele au fost predate “la cheie”, având toate finisajele incluse (tâmplărie, stolerie, parchet, gresie şi faianţă). EGGER suportă costurile privind construcţia caselor, evaluate la 72.000 EUR. Mai mult, compania a oferit sprijin pentru 20 dintre angajaţii săi, afectaţi de inundaţii. Aceştia au primit parchet laminat şi PAL melaminat pentru a înlocui podelele şi mobila distruse de inundaţii.

“EGGER se consideră parte a comunităţii locale şi acţionează în conformitate. După inundaţiile din iunie, regiunile din apropierea fabricii au fost serios afectate. Nu
putem fi indiferenţi, astfel că am decis să ne implicăm şi să ajutăm oamenii în
aceste momente dificile. Am distribuit apă minerală, am donat o cantitate importantă din produsele noastre şi am construit patru case în Dorneşti”, a declarat Mihai Şandru, director comercial al fabricii EGGER Rădăuţi.

“Doresc să mulţumesc companiei EGGER pentru implicare şi pentru aportul adus pentru cetăţenii comunei Dorneşti. Construcţia celor 4 case precum şi cantităţile importante de PAL brut şi parchet, au ajutat oamenii să-şi renoveze locuinţele”, a arătat Gheorghe Luţa, primarul comunei Dorneşti.

De asemenea, compania a donat aprox. 800 m deparchet laminat şi 100 m de PAL melaminat pentru o şcoală din Straja, care a fost serios afectată de inundaţii.

Compania din Rădăuţi a oferit sprijin victimelor inundaţiilor şi în anul 2008. Atunci, EGGER a distribuit 3 camioane de apă minerală, a donat o cantitate importantă de PAL melaminat şi a donat 20.000 EUR către Crucea Roşie, pentru a ajuta sinistraţii din judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de