Trei tineri au sarit gardul ce imprejmuieste PTF Siret ca sa ascunda 6 genti pline cu tigari de contrabanda (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ca să evite controlul de frontieră pentru a introduce ilegal în ţară ţigări de contrabandă, trei tineri au sărit gardul ce împrejmuieşte Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch – Seriţan, joi seară, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au observat pe artera de intrare în ţară un autoturism din care au ieşit trei persoane care aveau asupra lor bagaje voluminoase şi au sărit gardul ce împrejmuieşte punctul de trecere, încercând astfel să se sustragă de la controlul de frontieră.

„Imediat a fost declanşată o acţiune tactică pentru reţinerea persoanelor la care au participat poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Siret şi poliţişti din cadrul Poliţiei Siret, la scurt timp reuşindu-se reţinerea acestora. În urma cercetărilor s-a stabilit că cele trei persoane sunt T. Florin, în vârstă de 20 de ani, B. Fănică, de 20 de ani, ambii din comuna Muşeniţa şi P. Mihail, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în oraşul Siret, pe traseul parcurs de aceştia fiind descoperite 6 genţi pline cu ţigări de contrabandă, abandonate de cei în cauză”, a precizat cms. Poroch-Seriţan.

Coletele, ce conţineau 1.500 pachete marca „ Viceroy”, în valoare de 10.500 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar celor trei persoane poliţiştii de frontieră suceveni le-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală şi contrabandă.

De asemenea, poliţiştii de frontieră suceveni i-au întocmit Angelei B., în vârstă 24 de ani, domiciliată în oraşul Siret, care era la volanul autoturismului cu care cei trei au intrat în ţară, acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de