Primarul din Moara, Eduard Dziminschi, atenționează locuitorii că se lucrează la modernizarea mai multor străzi și le recomandă să circule încet și să folosească și rutele alternative


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi, a anunțat că în comună urmează să fie realizate mai multe lucrări de modernizare a străzilor și le-a transmis locuitorilor să reducă viteza de deplasare și să folosească rutele alternative.

Primarul Eduard Dziminschi a anunțat că S.U.C.T. Suceava lucrează la cel mai mare proiect, respectiv asfaltarea străzii principale, str.Universității, pe o lungime de 5,5 km, iar în aceste zile urmează să fie finalizate și lucrările la apa pluvială și căminele geiger, inclusiv sensurile giratorii.

Totodată, firma SYMMETRICA montează pavajul în vederea realizării pistei de biciclete, cât și bordurile, iar firma AUTOTEHNOROM asfaltează str.Ferdinand și Ion Grămadă (limită cu Nufărului) și finalizează și rigolele din satul Vornicenii Mari.

„Având în vedere bunul mers al lucrărilor, ne adresăm tuturor morărenilor, să abordeze o atitudine docilă și să arate respect constructorilor, prin reducerea vitezei de deplasare și prin respectarea indicațiilor celor ce muncesc în vederea realizării proiectelor noastre în plină desfășurare”, a transmis primarul.

El a menționat că pot fi folosite și rute alternative pentru deplasările spre centrul comunei, pe străzile Ion Grămadă, Ion Creangă, Nufărului și Unirii.

Primarul a solicitat locuitorilor de pe străzile Ion Creangă, Nufărului, Eternității, Tinoasa, Mioriței și în special str.Vișinia să se prezinte la sediul Primăriei în vederea soluționării unor situații ce întârzie finalizarea lucrărilor.

„Muncim cu drag pentru voi și vă mulțumim pentru răbdare și totodată, cooperare”, a mai transmis primarul Eduard Dziminschi.


Intră acum și în grupul de