FOTO//Ștrandul Ițcani va fi finalizat în această lună, dar fără apă în bazinele de înot. Ion Lungu: Sunt întârzieri la canalizarea de pe strada Ștrandului


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că lucrările executate la Ștrandul municipal din Ițcani vor fi finalizate până în 31 iulie, iar în prezent se mai lucrează doar la instalarea utilităților respectiv gaz metan și energie electrică.

„Este în curs de amenajare calea de acces în ștrand  care va fi un drum  betonat”, a spus primarul.

El a arătat că ștrandul va fi finalizat, dar că nu va putea fi folosit întrucât sunt întârzieri la lucrarea de canalizare pe strada Ștrandului din cauză că au fost întârzieri în realizarea achiziției publice privind desemnarea operatorului.

„Până nu avem canalizarea funcțională nu se pot face probe la bazine și la stația de clorinare și filtare a apei”, a spus Lungu.

El a precizat că în acest moment nu poate spune cu exactitate când va fi inaugurat oficial ștrandul, dar speră ca din primăvara anului viitor să fie funcțional.

„Este un ștrand modern cu instalații de clorinare și filtrare de ultimă generație, cu un sistem performant  de panouri fotovoltaice, care contribuie la încălzirea și menținerea  temperaturii stabilite a apei. Facem tot posibilul să grăbim recepția finală la acest obiectiv important de investiții”, a mai declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de