Batai ca in „Vestul salbatic”, in cartierul Obcini (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Locuitorii din zona „blocul IRE-ului” din cartierul sucevean Obcini nu au avut parte de o seară liniştită de duminică, ci mai degrabă de una demnă de „Vestul sălbatic”, după ce mai mulţi şmecheri şi-au împărţit pumni şi picioare şi au spart geamuri. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţiru, în jurul orei 19.51, prin „S.N.U.A.U. 112”, F. Daniel, de 36 ani, din municipiul Suceava a sesizat faptul că mai multe persoane necunoscute l-au agresat fizic în timp ce se afla pe strada Victoriei din localitate.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Ordine publică care a stabilit faptul că F. Daniel a mers cu maşina împreună cu soţia şi copilul său la un magazin de pe strada Victoriei, din municipiul Suceava. Când a coborât, pe sensul lui de mers staţiona un autoturism care avea în funcţiune proiectoarele şi faza de drum. În trecere i-a spus conducătorului auto să stingă luminile întrucât deranjează participanţii la trafic, moment în care a intervenit A. Adrian, de 31 ani, din municipiul Suceava şi a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele spunându-i să nu se lege de conducătorul auto întrucât este prietenul său. Acesta s-a apărat, iar la scurt timp a intervenit şi M. Daniel, de 29 ani, din comuna Şcheia care de asemenea a început să-l lovească pe F. Daniel. Văzând că soţul ei este agresat, F. Nicoleta a intervenit în conflict fiind agresată la rândul ei de A. Adrian”, a precizat insp. Panţiru.

Acesta a spus că, după aproximativ 30 – 40 minute poliţiştii au fost sesizaţi din nou de F. Daniel despre faptul că în curtea locuinţei cumnatului său, S. Vasile, din satul Sfântu Ilie, comuna Şcheia, au pătruns persoane necunoscute care au distrus geamurile casei şi ale autoturismului, acelaşi aspect fiind sesizat în jurul orei 21.08, de S. Veronica, din comuna Şcheia.

Echipajul de poliţie a pornit spre locul indicat, stabilind că în jurul orelor 21.00, în timp ce femeia se afla în faţa locuinţei împreună cu fiul său S. Vasile şi concubina acestuia, cu intenţia de a pleca la cumpărături au observat că spre locuinţa ei, dinspre stradă se deplasa un grup din mai mulţi tineri, care erau agitaţi şi înjurau. În momentul în care s-au apropiat de locuinţă, M. Daniel, A. Adrian şi I. Corneliu, de 55 ani, din comuna Şcheia s-au desprins din grup, s-au deplasat pe aleea de acces spre locuinţă, după care au aruncat cu pietre şi bucăţi de cărămidă spre locuinţă, distrugând cinci ochiuri de sticlă. În faţa locuinţei se aflau parcate şi două autoturisme, care aparţin fiului reclamantei, S. Vasile, care nu au fost avariate.

„Din discuţiile purtate cu reclamanta a rezultat faptul că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 19.30, fiul său S. Vasile şi un cumnat de-al său, au avut o altercaţie cu cei în cauză, pe raza municipiului Suceava şi crede că aceştia i-au spart geamurile de la locuinţă pentru a se răzbuna pe fiul său. Prejudiciul cauzat prin distrugerea geamurilor este de aproximativ 200 lei, iar poliţiştii au identificat în zona suspecţii M. Daniel şi A. Adrian, care au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri” a spus insp. Panţiru.

Poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, a mai adăugat că, în jurul orei 22.31, prin „S.N.U.A.U. 112”, M. Raluca, de 19 ani, din municipiul Suceava a sesizat faptul că persoane necunoscute au distrus geamurile locuinţei sale, de pe strada Victoriei, iar din primele cercetări a reieşit faptul că aceasta este sora unuia dintre tinerii conduşi la sediul poliţiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor.


Intră acum și în grupul de