O moldoveanca a vrut sa ajunga in Italia cu viza falsificata pentru cei doi copii ai sai


Intră acum și în grupul de

Având viză pentru Italia doar pentru ea, o moldoveancă a dorit să-şi ia şi copiii şi a recurs la un falsificator, însă frontieriştii şi vameşii din Siret şi-au dat seama de fals şi au „expediat-o” înapoi de la graniţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în P.T.F. Siret o cetăţeană din R. Moldova care a încercat să intre în România având viza eliberată de autorităţile italiene falsificată parţial.

Astfel, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un autocar marca „ Ikarus”, P. Viorica, în vârstă de 35 de ani, din R. Moldova ce era însoţită de fiica sa în vârstă de 15 ani şi fiul ei în vârstă de 2 ani, având destinaţia Italia.

La controlul documentelor de călătorie s-a constatat faptul că ambii copii erau înscrişi în paşaportul femeii, însă viza eliberată de autorităţile italiene era falsificată parţial. Mai exact, vizei iniţiale i s-au adăugat completări, fiind înscrişi şi cei doi minori.
Femeia a declarat poliţiştilor de frontieră că dorea să ajungă în Italia şi că în schimbul unei sume de bani, o persoană necunoscută din Ucraina i-a falsificat viza.

Celor trei persoane poliţiştii de frontieră suceveni nu le-a permis intrarea în România.


Intră acum și în grupul de