Tigari ascunse in piese de mobilier (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La un control în trafic, poliţiştii au descoperit ascunse în trei piese de mobilier mai multe sacoşe cu ţigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, insp. Gabriel Panţiru, luni, la ora 20.00, un echipaj format din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi şi ai Postului de Poliţie Grăniceşti a oprit în trafic pe DN 2, pe raza comunei Grăniceşti, o autoutilitară condusă de proprietarul acesteia P. Cristian, de 27 ani, din municipiul Galaţi, care era însoţit de S. Ionuţ de 23 ani din municipiul Rădăuţi.

La controlul autoutilitarei au fost depistate mai multe piese de mobilier, iar în trei dintre acestea se aflau disimulate mai multe sacoşe din plastic în care se afla cantitatea de 2.960 pachete ţigarete toate de provenienţă ucraineană având timbru şi menţiuni în limba ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de aproximativ 29.600 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoutilitara şi piesele de mobilier au fost indisponibilizate la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală faţă de P. Cristian şi S. Ionuţ pentru contrabandă şi s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi introducerea în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de