O nouă școală de fotbal s-a deschis în orașul Gura Humorului. Star Kids oferă cursuri de inițiere, asimilare și consolidare în jocul de fotbal copiilor între 5 și 12 ani


Intră acum și în grupul de

Noua școală de fotbal Star Kids Gura Humorului care s-a deschis recent oferă micilor fotbaliști între 5 și 12 ani cursuri de inițiere, asimilare și consolidare în jocul de fotbal.

Fondatorul AS Star Kids Gura Humorului, antrenorul Paul Mateciuc, a spus că STAR KIDS propune o nouă abordare în modul de creștere și educare a copiilor, cu accent pe dezvoltarea inteligenței și creativității, a încrederii în sine, a cooperării și spiritului de echipă, a capacității analitice.

„Dorim să implementăm o nouă viziune asupra jocului de fotbal și a metodelor de antrenament folosite. O viziune care va pune accent pe dezvoltarea individuală a fiecărui copil, în contextul echipei. Abordăm metode bazate pe tendințele fotbalului modern, adaptate fiecărei categorii de vârstă, respectând particularitățile individuale ale fiecărui copil, favorizând incluziunea socială și dezvoltarea abilităților sociale de care va beneficia de-a lungul vieții, încă de la vârste fragede”, a explicat Mateciuc.

Potrivit inițiatorului proiectului, toate activitățile din cadrul școlii de fotbal STAR KIDS sunt organizate într-un mediu unde siguranța copiilor, atmosfera pozitivă și disciplina sunt pe primul loc.

„Obiectivul nostru principal este dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil din punct de vedere somatic și funcțional, îmbunătățind aspectele fizice și cognitive”, a precizat Mateciuc.

El a adăugat că AS Star Kids dorește să ofere o educație de înaltă calitate prin jocul de fotbal copiilor pasionați de acest sport, să implementeze o metodologie prin care este încurajată abilitatea de a rezolva probleme cu eficiență maximă, urmărind dezvoltarea inteligenței motrice, emoționale și sociale, valorificând munca în echipă și cooperarea, dar și adoptarea unor principii, atitudini și conduite morale sănătoase ce pot fi valorificate și în alte medii sociale.

Antrenorul este Paul Mateciuc care are experiență consistentă în fotbalul profesionist la nivelul Ligii 1,2,3, este licențiat și Master absolvit în cadrul Facultății de Educație fizică și sport și are experiență ca antrenor la nivelul copiilor și juniorilor


Intră acum și în grupul de