Primarul Ion Lungu ia din banii alocați în acest an pentru Roata Panoramică și amenajarea sălii de ședință din Primărie și finanțează alte investiții


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava urmează să adopte în ședința din 28 iulie modificări ale programului de investiții pentru anul 2022.

Potrivit proiectului de hotărâre ințiat de primarul Ion Lungu, la cererea Serviciul lnvestiții se diminuează suma de 3 milioane de lei de la poziția Roată Panoramică și se diminuează cu un milion de lei poziția Reabilitate și modernizare sală ședințe sediu Primărie.

Totodată, se suplimentează cu 100.000 de lei poziția „Rețea canalizare menajeră pe străzile Dobrilă Eugen, Molidului, Făgetului” cu  100.000 lei.

Primarul renunță în acest an și la suma de 1 milion de lei pentru modernizarae străzii Dobrilă Eugen, dar alocă 100.000 de lei pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecția Calea Unirii cu străzile Traian Vuia și Apeductului.

Totodată, se diminuează cu 1 milion de lei și alocarea pentru studiul de fezabiltate Cadatru imobiliar-edilitar.

În același proiect de hotărâre se alocă fonduri pentru Grădința cu Program Normal din Obcini, Grădinița Gulliver, dar și pentru școlile gimnaziale nr. 3 și nr. 4.

Totodată, se mai modifică lista de investiții la Serviciul Turism și Cultură, la Direcția Domeniului Public se vor cumpăra de 150.000 de lei tricicluri electrice pentru transport marfă, Serviciul Financiar-Contabil va implementa sistemul e-Factura, Cantina de Ajutor Social va cumpăra un nou dulap frigorific, cel vechi fiind defect.

Administrația Piețelor va primi fonduri pentru achiziția unor bunuri pentru piața George Enescu.

Prin proiectul de hotărâre se mai propune și transferarea sumei de circa 470.000 de lei pentru continuarea în condiții optime a proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin consolidarea, reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentara Suceava”.


Intră acum și în grupul de