Un sofer baut s-a incapatanat sa se lase prins de politisti


Intră acum și în grupul de

Un şofer beat la volan a reuşit să scape de poliţiştii din Şaru Dornei, însă nu acelaşi noroc l-a avut şi cu poliţiştii dorneni. Potrivit IPJ Suceava miercuri, la ora 14.42, pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Vatra Dornei, în timp ce se aflau în serviciu de control a traficului pe raza municipiului, au fost sesizaţi de către echipajul din cadrul Postului de Poliţie Şaru Dornei, despre faptul că B. Gheorghe, de 34 ani, din comuna Şaru Dornei, ce conducea un autoturism, nu a oprit la semnalul regulamentar al echipajului, continuându-şi deplasarea spre Vatra Dornei, existând suspiciunea că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliţie rutieră s-a deplasat spre comuna Şaru Dornei, iar în apropiere de intersecţia Gura Negri, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a încercat blocarea autoturismului în cauză, însă şoferul a ignorat semnalele de oprire şi a continuat deplasarea pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei. Plecând în urmărirea autoturismului pe strada Republicii s-a reuşit blocarea şi oprirea autoturismului.

B. Gheorghe a fost identificat la volanul autoturismului, iar întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Autoturismul a fost imobilizat şi sigilat în curtea Poliţiei municipiului Vatra Dornei. Poliţiştii au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de