Suceava pare pregatita pentru prima mare zapada


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu a anunţat că autorităţile judeţene sunt pregătite să intervină în cazul în care fenomenele meteorologice specifice iernii vor pune stăpânire pe judeţ. Sorin Popescu a avut o serie de întâlniri cu reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Suceava ocazie cu care a fost aprobat planul operativ de acţiune pe niveluri de interventie în funcţie de clasa nivelului de viabilitate pe timp de iarnă a fiecărei căi de acces rutier.

Din perspectiva celor de la SDN cele patru baze de deszăpezire sunt pregătite, la fel cum sunt şi dispozitivele şi utilajele pe care Secţia le foloseşte în fiecare iarnă în lupta cu zăpezile.

Conform datelor oferite de prefect în momentul de faţă există peste 1200 de tone de material antiderapant repartizat la cele patru baze de deszăpezire şi că aducerea de material va continua în perioada următoare dar şi că motorina depăşeşte 3,6 tone iar benzina 1,1 tone.

Dumarii suceveni se mai laudă că s-a finalizat montarea semnalizării verticale spcifice sezonului de iarnă pe toată reţeaua de drumuri naţionale din administrarea secţiei


Intră acum și în grupul de