Ion Lungu spune că ar trebui luate măsuri de protecție, în spații închise, ca urmare a creșterii numărului de îmbolnăviri Covid


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că nu crede că la festivalurile din Cetatea de Scaun vor fi luate măsuri de protecție privind răspândirea infecției cu SARS-CoV-2, dar consideră că în spații închise ar trebui reintrodusă purtarea măștii de protecție.

„Vedem cum evoluează lucrurile până atunci. Părerea mea este că e prea aproape să se întâmple ceva în zece zile. Nu știu dacă se vor lua măsuri speciale, dar în măsura în care rata de pozitivare va crește la nivel de județ, la nivel de municipiu, se va reveni înapoi la măsuri restrictive”, a spus primarul.

El a menționat este el este un om prudent și crede că ar trebui să fie luate măsuri în spațiile închise, în zona de transport public.

„Să purtăm măști, cu de la noi putere. Să nu așteptăm să vină legislația. Să prevenim, să preîntâmpinăm pentru că asta este realitatea. Aflu și eu din multe surse că a început să crească numărul cazurilor de îmbolnăviri Covid. Partea bună este că nu sunt atât de agresive, nu afectează atât de tare persoanele vaccinate”, a spus primarul.

Mai mult, el a arătat că a anunțat că va face și  al patrulea vaccin, dar că încă așteaptă pentru că se spune că va fi scos pe piață un vaccin mai bun.


Intră acum și în grupul de