Ca sa se razbune pe tata, a lovit cu un lemn copilul de 5 ani


Intră acum și în grupul de

Aflați într-o relație conflictuală mai veche, un bărbat din Grănicești a aruncat cu o bucată de lemn după un copilaș de 5 ani, pentru a-i da o lecție tatălui acestuia. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sâmbătă, în jurul orei 12.00, agenţii Postului de Poliţie Grăniceşti au fost sesizaţi de către medicul de familie din cadrul Dispensarului Uman din localitate despre faptul că la cabinet s-a prezentat C. Eugen din localitate împreună cu fiul său C. E., în vârstă de 5 ani care prezenta leziuni la nivelul feţei, în zona ochiului stâng.

Polițiștii au aflat că vineri, în jurul orei 16.00, pe fondul unui conflict mai vechi cu tatăl minorului, B. Dragoş, de 54 ani, din comuna Grăniceşti, care se afla în curtea locuinţei sale, a aruncat cu o bucată de lemn înspre minorul C. E., care se deplasa cu bicicleta pe uliţa din faţa locuinţei, minorul fiind lovit în zona fetei.

Ulterior, medicul de familie din cadrul Dispensarului comunei Grăniceşti a solicitat ambulanţa pentru transportarea minorului la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul de : „T.C.C. minor, plagă contuză funcţională stânga”.
Polițiștii efectuează cercetări în privința lui B. Dragoș, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de