Un sofer beat a lovit o masina si un pieton pe trotuar


Intră acum și în grupul de

Aflat în stare avansată de ebrietate, un șofer a lovit un autoturism și o femeie aflată pe trotuar. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sâmbătă, la ora 05.10, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizat prin intermediul SNUAU 112 despre faptul că, în zona Gării Burdujeni, un autoturism circulă în mod haotic, conducătorul acestuia fiind probabil sub influenţa băuturilor alcoolice.

În zonă a fost dirijat un echipaj de la Secţia de Poliţie Burdujeni din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, iar când echipajul a ajuns în apropierea intersecţiei străzilor Gheorghe Doja cu Jean Bart, a observat autoturismul în cauză, care după ce a lovit un alt autoturism şi a acroşat un pieton, şi-a continuat deplasarea spre Calea Unirii, fiind oprit de echipajul de poliţie.

Astfel, T. Petru, de 53 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul pe strada Jean Bart din municipiul Suceava, ajungând la intersecţia cu strada Gheorghe Doja, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de O. Vasile, de 36 ani, localnic, care circula pe strada cu prioritate, intrând în coliziune cu acesta.

În timpul coliziunii dintre autovehicule, a fost acroşată şi accidentată L. Argentina, de 32 ani, care se afla ca pieton pe trotuar.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru T. Petru şi negativ în cazul lui O. Vasile, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de