Acasă Actualitate DSP Suceava: Din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri Covid numărul paturilor destinate...

DSP Suceava: Din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri Covid numărul paturilor destinate acestei patologii în spitalele din județ a fost  majorat


Intră acum și în grupul de

DSP Suceava a anunțat, joi, că din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri Covid, a fost majorat numărul de paturi din spitalele din județ pentru tratarea acestei patologii.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că întrucât numărul de îmbolnăviri Covid19 crește, s-au deschis 27 paturi Covid19 și la Spitalul Municipal Vatra Dornei, care pînă în prezent nu a avut paturi Covid în acest val al pandemiei.



Ea a precizat că din cele 27 paturi avizate , 11 sunt deja ocupate din care 7 cu pacienți cu forme medii ale bolii, iar patru au  forme grave.

„La nivelul întregului județ, conform planului de reziliență, acum sunt avizate de către DSP Suceava un număr total de 219 paturi Covid 19 , din care 66 sunt disponibile. Din cei 153 pacienți internati, 27 sunt copii, 17 la Suceava, 2 la Rădăuți și 8 la Fălticeni”, a precizat Băncilă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version