Sondaje în Suceava și Iaslovăț pentru evaluarea calității informațiilor înregistrate la recensământ


Intră acum și în grupul de

Direcția Județeană de Statistică Suceava a anunțat, vineri, că în conformitate cu prevederile legale privind organizarea şi desfăşurarea Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor din, pentru verificarea calităţii informaţiilor înregistrate la recensământ se organizează o cercetare statistică postrecensământ, în perioada 08-19 august 2022.

Potrivit sursei citate, cercetarea statistică postrecensământ este un sondaj desfăşurat la scurt timp după recensământ, în scopul evaluării gradului de acoperire şi a conţinutului recensământului.

Această cercetare se efectuează cu recenzori selectaţi în acest scop.

DJS Suceava menționează că în județul Suceava a fost stabilit un număr de 19 subsectoare de recensământ pentru această cercetare, 10 subsectoare în UAT Iaslovaț și 9 subsectoare în UAT Suceava.

„Facem precizarea că cercetarea postrecensământ are ca obiect toată populația și toate locuințele din cadrul subsectoarelor sus-amintite, indiferent de modalitatea de recenzare (autorecenzare pe cont propriu, autorecenzare asistată sau interviu față în față cu un recenzor)”, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de