Incendiu la doua case din cauza cosurilor de fum deteriorate


Intră acum și în grupul de

Din cauza coşurilor de evacuare a fumului deteriorate, acoperişurile a două case au luat foc. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava luni, la ora 14:06 prin serviciul 112 a fost anunţată existenţa unui incendiu la gospodăria lui Vasile C., din comuna Bălăceana, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bălăceana au intervenit cu două autospeciale şi o motopompă.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi anexele învecinate.

Flăcările au fost stinse definitiv la ora 15.25, dar a ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp, degradându-se documentele personale ale proprietarului.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat.
Pompierii au salvat restul casei şi anexele gospodăreşti.

Marţi, la ora 05.41a fost prin apelul 112 izbucnirea unui incendiu la locuinţa Nicoletei A., din satul Hârtop, la faţa locului deplasându-se Detaşamentul de pompieri Fălticeni cu două autospeciale. Când au ajuns la adresa indicată incendiul se manifesta între coşul de evacuare a fumului şi peretele casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.

Pompierii au desfăcut peretele construit din lemn în zona coşului de evacuare a fumului şi au stins focarele, concomitent cu evacuarea bunurilor materiale din încăperea afectată.

Incendiul a fost lichidat la ora 06.30, în limitele găsite.
Au ars circa 10 mp din peretele interior, degradându-se tencuiala pe o suprafaţă de 5 mp, iar coşul de evacuare a fumului a fost distrus.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza coşului de evacuare a fumului, deteriorat.

Militarii au salvat din calea flăcărilor restul locuinţei.


Intră acum și în grupul de