A dat foc presului din fata apartamentului in care se aflau doua femei si un copil de 4 ani


Intră acum și în grupul de

Două femei şi un copil de 4 ani s-au speriat foarte tare joi seară, când preşul de la uşă le-a fost incendiat intenţionat, iar în casă a început să pătrundă fumul. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 22:05 s-a anunţat existenţa unui incendiu într-un bloc de locuinţe de pe str. Măgurei, din municipiul Suceava. Imediat la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Suceava cu două autospeciale, o autoscară mecanică şi un modul SMURD.

La sosirea echipajelor, ardea preşul din faţa uşii unui apartament de la etajul II, în care se aflau două femei, B. V., de 58 ani şi A. C., de 32 ani şi un copil A. B., de 4 ani, existând pericolul de propagare la apartament.

Militarii au localizat şi lichidat incendiul cu mijloace de primă intervenţie şi au evacuat cele trei persoane. Acestea au fost preluate de echipajul de pe ambulanţa SMURD şi, după acordarea primului ajutor medical, au fost transportate la spital pentru asistenţă medicală de specialitate.

A ars preşul din faţa uşii şi s-au degradat uşa de la intrarea în apartament şi zugrăveala pereţilor de pe palierul etajului II al blocului.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Datorită intervenţiei pompierilor incendiul a fost lichidat la timp, persoanele din interiorul locuinţei fiind evacuate în siguranţă şi apartamentul salvat din calea flăcărilor.


Intră acum și în grupul de