Portofel cu bani si acte, gasit de un jandarm, pe o banca din incinta Judecatoriei Suceava


Intră acum și în grupul de

Unul dintre jandarmii ce se aflau, vineri, de serviciu la Judecătoria Suceava a găsit pe una din băncile de aşteptare de pe holurile instituţiei un portofel cu acte şi bani, ce ulterior a fost restituit proprietarului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, căpitan Bogdan Cornaci, vineri, în jurul orei 11.30, un jandarm din cadrul dispozitivului de menţinere a ordinii interioare în sediul Judecătoriei Suceava, a observat un portofel pe una din băncile situate pe un hol al instituţiei.

„Având în vedere faptul că în apropiere nu se aflau alte persoane, în vederea identificării proprietarului, jandarmul a cercetat conţinutul portofelului şi a constatat că în acesta se aflau suma de 1.417 lei şi diferite documente personale, din care rezulta că acestea aparţin unei femei din comuna Siminicea, judeţul Suceava”, a precizat căpitanul Cornaci.

Jandarmii suceveni au luat legătura cu proprietara bunurilor, H. Lucreţia, de 52 de ani, din comuna Siminicea, iar în mai puţin de o oră portofelul a fost restituit femeii, aceasta fiind impresionată de cinstea şi promptitudinea de care aceştia au dat dovadă.


Intră acum și în grupul de