Flutur, increzator ca UDMR va continua colaborarea cu PDL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Am trecut noi prin necazuri mult mai mari şi prin provocări mult mai mari şi le-am depăşit şi am mers înainte”, a declarat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, în cadrul conferinţei de presă pe care a ţinut-o la Suceava ministrului Sănătăţi, Cseke Attila, exprimându-şi încrederea că PDL şi UDMR vor continua colaborarea la guvernare atâta timp cât cele două partide sunt legate de principii comune, cum sunt descentralizarea şi reforma statului.

El a subliniat că este convins că dacă obiectivul final este cel privind realizarea descentralizării, a promovării cât mai repede a unor legi, cum e Legea educaţiei, a salarizării unice, a pensiilor, aceasta uneşte şi nu diferenţiază PDL şi UDRM. „Apar anumite lucruri care ne dor. Şi noi eram bucuroşi să se finalizeze mai repede reforma în educaţie, Pact semnat de câţiva ani de zile şi de celelalte partide din opoziţie”, a spus Flutur.

El a mai declarat că ştiind consecvenţa UDMR, colaborare cu PDL va continua mai ales că cele două formaţiuni fac parte din aceeaşi familie politică. „Sunt convins că ne vom regăsi în efortul următoarelor luni de a finaliza şi Legea educaţiei şi alte legi şi pentru lucruri concrete pe care noi ni le-am asumat”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de