Gheorghe Flutur anunță că a semnat cu dr. Alexandru Calancea contractul de manager al SJU Suceava: Are o serie de obiective care au pacientul în centrul tuturor activităților


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că a semnat cu doctorul Alexandru Calancea, contractul de management al Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava ca urmare a finalizării concursului  desfășurat în data de 8 august 2022.

Contractul este valabil începând cu data de astăzi 24 august pe o perioadă de 4 ani.

„Pe perioada mandatului sunt prevăzute o serie de obiective ce urmează a se desfășura pe termen scurt, mediu și lung, în centrul tuturor activităților fiind pacientul”, a spus Fllutur.

El a menționat că se are în vedere intensificarea activității la Spitalul Județean Suceava, accesând fonduri guvernamentale și europene, înființarea de noi specialități, derularea procedurilor de transformare a spitalului în spital clinic.

„Așteptăm ca în perioada următoare, periodic, prin Consiliul de Administrație sau direct, să fie făcute informări cu privire la activitatea spitalului”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de