Sofer mort, intr-un accident la Stroiesti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au descarcerat în noaptea de vineri spre sâmbătă, şoferul unui autoturism ce s-a izbit într-un cap de pod, şi a decedat după impact. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, sâmbătă dimineaţă, la ora 03.28, s-a anunţat prin intermediul 112, producerea unui accident rutier pe DN 17, la ieşire din municipiul Suceava spre Stroieşti, intersecţia cu localitatea Florinta, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit la locul producerii accidentului cu modulul SMURD -autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa.

Militarii au constatat că un autoturism marca Opel Astra a intrat în coliziune cu un cap de pod, şoferul, singurul ocupant al maşinii, fiind încarcerat. Aceştia au descarcerat victima, concomitent cu luarea măsurilor de siguranţă specifice în cazul accidentelor rutiere, balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de combustibil şi lubrifianţi.

Din nefericire, D. Ionel, în vârstă de 51 de ani, a decedat prin politraumatism în urma accidentului.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au constatat că şoferul, posesor al permisului de conducere categoriile B, C din anul 1980 în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă la stânga, a pierdut controlul aspra direcţiei de mers, ieşind în afara părţi carosabile şi intrând frontal într-un capăt de podeţ aflat pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto care a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea efectuării necropsiei.


Intră acum și în grupul de