La Rădăuți primarul Bogdan Loghin a lansat un proiect de piețe volante: Venim în sprijinul celor în vârstă sau care au un program de muncă ce nu le permite deplasarea spre piața centrală


Intră acum și în grupul de

La inițiativa primarului Bogdan Loghin, municipalitatea rădăuțeană vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor în vârstă și a celor cu un program de muncă ce nu le permite deplasarea spre piața centrală prin lansarea unui proiect de piețe volante.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Rădăuți în municipiu se implementează astfel un proiect pilot ce vizează piețe volante, amplasate în mai multe cartiere din municipiu.

Aceste piețe volante vor funcționa în fiecare zi, de luni până joi, în intervalul orar 15:00 – 20:00, începând de luni, 5 septembrie, pe următoarea structură :

– Luni – Zona Călărași – lângă fântâna arteziană – str. Călărași.

– Marți – Zona Obor – lângă Școala nr.6. – str. Oborului.

– Miercuri – Zona Piața Mică – lângă monumentul crucii – str. Mihai Viteazul.

– Joi – Zona Hurmuzachi – lângă fântâna arteziană ( vizavi de Liceul „Eudoxiu Hurmuzachi ).

Pentru fiecare piață volantă se vor amenaja un număr de 6 – 8 tarabe, unde își vor comercializa marfa doar producătorii locali din Rădăuți și zonele limitrofe.

„Ne dorim ca prin acest proiect să facilităm accesul tuturor cetățenilor la diversitatea legumelor și fructelor proaspete, pe care o piață le poate oferi”, a spus primarul Bogdan Loghin.


Intră acum și în grupul de