14 saci cu tigari moldovenesti, in masina unui bistritean (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deşi a încercat să scape de poliţiştii ce l-au oprit la un filtru, un bistriţean a rămas fără maşină şi ţigările de contrabandă, în valoare de 72.000 lei.

Potrivit inspectorului principal Alin Botezatu, din cadrul IPJ Suceava, luni, la orele 21.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Serviciului rutier Suceava, aflaţi la un filtru pe DN 2 E, pe raza comunei Berchişeşti, a efectuat semnalul regulamentar pentru un autoturism, care însă nu a oprit.
Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar la intersecţia DN2 E cu DJ 209 C a fost blocat.

Maşina era condusă de C. Sorin, de 30 ani, din municipiul Bistriţa Năsăud, iar în spaţiul destinat banchetei din spate şi în portbagajul autoturismului s-au găsit 14 saci de plastic de culoare neagră în care se afla cantitatea de 7.000 pachete de ţigarete, toate de provenienţă Republica Moldova, achiziţionate de la o persoană necunoscută, în zona Păltinoasa.

„Ţigaretele au o valoare de piaţă de aproximativ 72.000 lei, iar autoturismul de aproximativ 2.800 euro. Autoturismul şi ţigaretele au fost indisponibilizate şi depozitate la sediul I.P.J. Suceava” a precizat insp. Botezatu.

Acesta a spus că cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, suspectul fiind reţinut pentru 24 ore şi urma să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cazul este instrumentat de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Suceava.


Intră acum și în grupul de